maanantai 18. heinäkuuta 2016

Onnelliseksi tekevät asiat

Tällä kertaa lyhyempää listausta asioista jotka ovat viime aikoina saaneet hymyn huulille ja minut iloiseksi. Se että päivästä tulee parempi ei tarvitse aina olla mitään suurta, vaan usein ne ovat niitä pieniä asioita jotka tekevät iloiseksi.

Tallillamme oli pesutalkoot viikonloppuna, ja nyt koko talli on jälleen aivan puhdas. Itse en päässyt töiden takia kunnolla paikalle, mutta onneksi äiti pääsi pesemään karsiointa ja meillä on hyvä porukka jolloin homma saatiin suoritettua. Chainan mielestä tämä tosin ei ollut positiivista,sillä se joutui olemaan ensimmäisen yön pihatto karsinassa jota protestoi paljon.

Kuvituksena satunnaisi kuvia Chainasta

Protestoinnin seurauksena tuli irtokenkä, mutta onneksi tallillamme on kengittäjä joka pystyi laittamaan kengän jalkaan jo seuraavana aamuna.

Chainlla on ihanat vuokraajat jotka yllättivät minut ostivat purkin Chevinalia edellisen loputtua. Ja tämä siis ihan yllätyksenä, en todellakaan heiltä tälläista vaadi.

Poikaystävä toi täysin yllätyksenä tuliaisiksi valmistujaisistaan kauan himoitsemani hajuveden. Olin sitä edellisenä viikonloppuna laivalla kuolannut mutten raskinut ostaa ja nyt sain sen.Chaina oli super omissa kisoissa ja pääsin hyppäämään ensimmäistä kertaa yli 110cm luokan. Voitin myös itseni ja pidin jännityksen paremmin kurissa kuin aiemmin Laakson kisoissa.

Chaina on ollut myös muuten kiva ratsastaa, ja ensimmäistä kertaa se oli maastossa rento heti alkuun eikä hoiperrellut edes takaisin. Säännöllinen maastossa käyminen tuottaa selvästi tulosta.

Vaikka ensimmäinen ja pisin osa lomasta loppui, on minulla vielä viikko elokuussa pidettävänä. Ihana ajatella että saa vielä lomailla tänä kesänä hetken.

Ja loppuun vielä kaikista paras asia viikonlopulta! Asuntotarjous hyväksyttiin ja pääsemme poikaystäväni kanssa suunnittelemaan vihdoin muuttoa, tosin vasta lokakuussa kun putkiremontti valmistuu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti