lauantai 12. elokuuta 2017

Laakson gp-finaali ja kuulumisia

Lauantaina olimme Laaksolla katsomassa LähiTapiolan GP-finaalia extempore jonka jälkeen lähdin tallille vielä. Kuten viimeksi kirjoitin, PowerParkin kisojen kotimatkalla tunsin että olen tulossa kipeäksi ja tätä on jatkunut koko viikon. Viime lauantaina olin kuumeessa joka onneksi kesti vain päivän, mutta yskä on sen sijaan jatkunut koko viikon. Olen herännyt keskellä yötä yskimään ja aamulla herään viimeistään kahdeksalta yskään. Tänään on ensimmäistä kertaa ollut hieman parempi olo jo, vaikka nyt illalla taas yskityttä ihan reilusti.

Finaalia oli mukava katsoa, en muista koska viimeksi olisin ollut vain katsomassa kisoja sillä yleensä viikonloppuisin on aina jotakin ohjelmaa. Nala lähti isän luokse viikonlopuksi mökille joten pääsin vielä kisoihin ilman koiraa mikä helpotti huomattavasti paikalla oloa. Chaina on ollut viikon kevyellä, mutta en ole kokenut siitä huonoa omaa tuntoa sille viime viikko oli rankka kun kisat kestivät kolme päivää ja matkat olivat pitkät. Alkuviikosta vuokraaja kävi kouluvalmennuksessa mutta sen jälkeen meno on ollut helpompaa. Keskiviikona olin sen verran kipeä etten muuta kuin kevennellyt, ja iltapäivällä vuorossa oli raspaus. Kuten epäilinkin, oli suussa pientä sanomista ja raspausväli pidetään puolessa vuodessa.


Torstaina vuorossa oli hyvin kevyt juoksutus jonka jälkeen oli hieronta. Pelkäsin etukäteen että Chaina olisi jumissa sillä viime hieronnasta oli hieman normaalia pidempi aika sillä en halunnut hierotuttaa tammaa juuri ennen kisoja. Sen sijaan Chaina oli parempi kuin koskaan, lavat olivat hieman jumissa mutta muuten sanomista ei ollut. Chaina sai kehuja siitä että lihakset ovat paljon paremmassa kunnossa kuin aiemmin ja se on saanut massaa hyvin oikeisiin paikkoihin. Jotakin siis on tehty oikein sillä eroja puolien välillä ei ole kuten aiemmin on ollut vaikka liikunta on ollut rankkaa, eikä aiemmat paikat ole menneet jumiin. Selkeästi kesäkuun klinikka reissu on tehnyt niin hyvää kun vain on mahdollista, sillä kaikki ovat kehuneet viimeisen kuukauden aikana tapahtunutta kehitystä.

Perjantain vapaapäivän jälkeen menin tänään selkään, ja ei voi kuin kehua kuinka rento ja mukava Chaina oli. Ulkona oli pahin ukkonen hetkeen ja salamat näkyivät maneesissa eikä kuullut muuta kuin sateen paiskautumisen kattoon, eikä tamma ollut tästä moksiskaan. Maneesissa oli muutama kavaletti joita pompimme lopuksi edes takaisin, huomasi kuinka koulusatula vaikeuttaa heti, mutta kavaleteilla se ei onneksi haittaa ollenkaan. Oli hienoa huomata, että Chaina vaihtoi laukat todella hyvin kaarevilla linjoilla eikä mennyt ristilaukkaa olenkaan. Chainalle sopivat hyvin aina välillä muutaman päivän kevyet liikuttelut sillä se ei kerää energiaa ja palaa aina entistä paremmalla asenteella työntekoon. Puhuimmekin ratsastuksen jälkeen valmentajan kanssa että Chaina ei todellakaan ulkonäöllään hurmaa, mutta omasta mielestään se on maailman kaunein ja paras. Tuo on se asenne mitä jokainen kilpahevonen tarvitsee, sillä itseluottamuksella ne pärjäävät. Tuo hevonen on vain niin kultaa <3 Tulipa taas kerrakseen tekstiä vaikka piti kirjoittaa vain nopeasti kuulumisia, mutta tällaista tällä kertaa.

Hieman liian syvä muoto, mutta kerrankin om ryhti on kunnossa. Ja nuo korvat, toinen on niin tosissaan

Chaina on aina niin tosissaan, oli kavaletti kuinka pieni tahansa se keskittyy aina ja tekee parhaansa ja nauttii siitä täysillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti