maanantai 18. syyskuuta 2017

Hyvin mielen hallikauteen, RidersInn 17.9

Juuri kun viime postauksessa kirjoitin siitä kuinka olen pääsääntöisesti positiivinen, mutta viime viikolla oli päivä jolloin mikään ei sujunut. Päivä loppui vielä siihen että tietokoneeni ei enää käynnistynyt ja olin torstaista asti ilman konetta. Kaikki kuvat ja tiedostot ovat tuolla koneella, mutta toiveena on että osaavampi ihminen saisi kovalevyn ja kuvat vielä pelastettua. Tästä johtuen ei postauksia tullut, ja nyt vielä haasteena on se että uudessa koneessa ei ole enää mitään videonmuokkaus sovellusta joka on aiheuttanut haasteita. Nyt on hieman opettelua ja pitää katsoa mitä teen tässä, mutta tämän takia videot voivat hieman muuttua. Nyt kuitenkin itse aiheeseen ja viikonlopun kisoihin.


Kuten arvata, kuvankaappauksilla mennään sillä kaikki vanhat kuvat ovat vanhalla koneella eikä kuvaajia ollut kisoissa. 

Sunnuntaina meillä oli vuorossa kauden viimeiset ulkokisat ja osoitteena Hyvinkää ja RidersInn josta meidän ongelmamme alkoivat alkukesästä. Luokkina olivat 100cm ja 110cm, sillä ajatuksella että ensimmäisen luokan perusteella päätän starttaanko toista ollenkaan. Verryttelyssä Chaina oli jälleen hyvä, mitä nyt järkyttävä kiima vaivaa hieman mutta itse hyppäämiseen tämä ei vaikuta yhtään. Tämä vaikuttaa lähinnä siihen että tasaisella Chainaa välillä hieman kiukuttaa ja se jää hyppimään paikalleen, usein pohkeen taakse.

Kuten videolta näkee, oli ensimmäisen luokan aikana valtava sumu kentällä. Ykkösellä Chaina tuntui hieman jäävän pohkeen taakse ja puski oikealle. Kaarevan linjan siitä kakkoselle tiesin olevan meille yksi haastavampia sillä este vasemmalla puolella puski muutenkin oikealle jonne Chaina lähtee helposti painamaan. Seuraavat esteet sujuivat hyvin, laukka rullasi ja Chaina oli hyvin pohkeen edessä. Suoralla linjalla Chaina painautui jälleen hieman oikealle, etenkin jälkimmäisellä esteellä mutta sen jälkeen sain sen hyvin kulmaan jotta pääsin sarjalle suorana. Sarjan ja siitä jatkuvan suoran linjan tiesin meille olevan radan vaikein tehtävä sillä sarja tuli oikeassa kierroksessa kohtuun nopeasti kulman jälkeen, ja alkukaudesta Ypäjällä samanlainen tehtävä oli meille todella vaikea. Pääsin kuitenkin tulemaan sarjalle sisään harvinaisen hyvin vaikkakin ristilaukassa, mutta tunsin kuinka Chaina lähti painamaan oikealle ja b osan jälkeen minun oli pakko jo hieman kääntää sisäänpäin sitä sillä olisimme muuten menneet linjan ulkopuolelle. Tästä johtuen linja meni hieman tappelemiseksi ja askeleita tuli yksi liikaa jonka seurauksena mukaan tarttui puomi perusradan viimeiseltä esteeltä. Täysin oikeutetusti, mutta toki tämä silti harmitti minua.

Chaina kuitenkin tuntui hyvältä jonka seurauksena päätin mennä seuraavan luokan. Verryttelyssä kiinnitinkin huomiota siihen että Chaina hyppäsi aivan keskeltä ja pysyi esteen jälkeen myös suorana. Ykköselle tultaessa tunsin jo kaarteessa että Chaina meinasi jäädä pohkeen taakse ja kerkesin herättää sen hyvin. Ykkönen ja kakkonen sujuivat hyvin, olin ajatellut tulla linjan 2-3 kahdeksalla askeleella sillä alkuradasta Chaina on usein hieman hidas vielä. Nyt se heräsikin niin hyvin että väli jäi hieman ahtaaksi. En tajunnut tätä tarpeeksi nopeasti, sillä seuraava suora linja jäi myöskin ahtaaksi jolloin jälkimmäinen puomi tarttui mukaan sen takia. Nyt kuitenkin sarja ja sitä seuraava linja sujuivat hyvin ja Chaina pysyi aivan keskellä. Loppurata sujui myös ongelmitta, ja tuloksena myös tässä luokassa 4 virhettä.

Olin rataan todella tyytyväinen, Chaina teki kaiken mitä pyysin, eteni hyvin eikä katsonut mitään. Olin myös tyytyväinen siihen että sain korjattua ensimmäisen radan isoimman virheen toiseen luokkaan, ja radan meille vaikein tehtävä onnistui hyvin. Sain myös negatiivisen tunteen paikasta pois kun pääsimme molemmat radat maaliin, ja vaikka toki puomit harmittavat aina eivät ne paljoa tunnelmaani masentaneet. Kisaaminen oli, aivan kuten viimeksi Ainossakin, kivaa eikä jännittävää. Estekorkeus tuntui pieneltä ja helpolta, aivan kuten sen pitääkin. Tästä on hyvä jatkaa pienen tauon jälkeen hallikauteen, sillä nappulat tuntuvat löytyneen, toki sen vaatien että olen itse hereillä selässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti