tiistai 3. lokakuuta 2017

Albania, osa 1

Kuten olen kertonut, olen lomalla Albaniassa tällä hetkellä. Olemme yöpyneet Durresin lähellä merenrannalla olevassa asunnossa, ja tähän mennessä maa on jättänyt oikein positiivisen kuvan itsestään. Vuokrasimmekin auton, sillä pelkästään lähialueet ja ranta saattaisivat kyllästyttää muutaman päivän jälkeen mutta auton avulla maata pääsee näkemään huomattavasti enemmän. Toki huomioon pitää ottaa että ajokulttuuri on varsinainen, ja olen todella onnellinen ettei minun tarvitse ajaa. Kulkukoiria täällä on paljon, mutta mikä on yllättänyt positiivisesti on koirien hyvä kunto.

Maa on todella halpa, ja erityisesti ruoka ei tätä halvempaa voisi oikein edes olla. Kertaakaan ei meidän viiden hengen seurueen ruoka juomineen ole maksanut yli 30euroa. Välillä tämä on sisältänyt lisäksi muutaman alkupalan, joten halvemmalla ei monessa maassa enää pääse. Ruuantaso on ollut vaihtelevaa, mutta kertaakaan ei ole syömättä jäänyt vaikka välillä suolaa on ihan reilusti. Vielä näin lokakuussa rannalla on noin 25astetta, mistä nautin kovasti Suomen kesän jälkeen. Tässä kuvia muutamalta ensimmäiseltä päivältä. 


Tiranassa Hoxhan kunniaksi rakennettu pyramidi joka on nykyään tyhjillään. Pyramidin päälle pääsee myös kiipeämään, josta näkee kaupungin hyvin 
Pyramidin päälläSelfie timeEi kommentteja:

Lähetä kommentti