torstai 26. lokakuuta 2017

Viime viikkoina elämä ei ole käynyt tylsäksi...

Tällä kertaa hieman kuulumisia pitkästä aikaa, ja kuten otsikosta voi päätellä ei ohjelmaa ole puuttunut. Nala on tähän ollut suurin syyllinen, eikä välttämättä niin positiivisessa mielessä. Olen lähes odottanut koska se rupeaa tekemään tuhojaan, sillä viime viikkoon asti se ei ole syönyt kuin yhden käsirasvan ja bepanthenin. Viime viikko alkoi sitten sillä, että se oli käynyt hakemassa käsilaukkuni ja avannut sen, sekä ottanut e-pillerit sieltä. Selvästi ne eivät olleet maistuneet kunnolla sillä suurin osa löytyi matolta, ja vielä ehjinä. Puhuttuani useamman eläinlääkärin kanssa selvisimme kuitenkin säikähdyksellä ja löysällä vatsalla.

Maastoilua ihanassa pakkasaamussa
Viime viikonloppuna Nala oli puolestaan mökillä isän kanssa, ja karannut siellä naapurin tontille jossa oli syönyt roskia urakalla. Seuraavana aamuna Nalan tultua illalla kotiin heräsinkin siihen että se oksensi sänkyyn, mutta onneksi tästäkin selvittiin pyykinpesulla. Kaksi päivää myöhemmin Nala jäi siskoni koiran kanssa meille hetkeksi kahdestaan, jona aikana toinen koira oli ottanut nakkulasäkin ja yhdessä ne olivat kilpaa syöneet täällä. Nala oli todella iloinen kun tulin vastaan, varmasti kun kerrankin oli syönyt niin paljon kuin jaksaa. Jännittyneenä odotan miten elämä tässä sen kanssa jatkuu, tylsää ei ainakaan ole..

Chainakin oli tallilla aiheuttanut pientä hämminkiä kun oli eräänä yönä päässyt vapaaksi ja sitten kuljeksinut onnellisena tallikäytävällä tervehtien muita hevosia. Tästä ei myöskään onneksi koitunut harmia kuin tallityöntekijöille joilla oli ekstrapaljon siivottavaa Chainan sotkettua sekä karsinansa että tallikäytävän. Muuten Chaina on onneksi käyttäytynt varsin kiltisti, se on pääsääntöisesti varsin hyvällä tuulella ja tekee työnsä hyvin. Meillä on suunnitelmissa vielä kahdet kisat ennen lomalle lähtöä, ja sitten Chaina saakin kahden viikon hyppyloman ollessani reissussa.

Sunnuntain vietimme Horse ShowssaItselläni on puolestaan kova kiire, sillä opiskeluiden kaikki deadlinet ovat nyt, ja seuraava jakso alkaa jo ensi viikolla ja olen tälle syksylle ottanut ihan reippaasti kursseja joten tekeminen ei lopu. Loma alkaa onneksi lähestyä kovaa vauhtia, ja olemmekin tehneet lomasuunnitelmaa hieman valmiiksi ja Australian sisäiset lennot ja pientä ohjelmaa ovat jo varattuina. Nyt kun ulos katsoo tuota lumi- ja räntäsadetta ei kyllä yhtään harmita että tiedossa on aurinkoa ja lämpöä.


Uusi takki vanhan rikotun tilalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti