perjantai 29. kesäkuuta 2018

Mitä meille kuuluu?

Kirjoitettavaa ei viime aikoina hirveästi ole ollut, sillä vuositarkastuksen jälkeen Chaina on lähinnä kävellyt. Itseasiassa kävelyä ei tullut ohjeiksi kuin neljä päivää, ja annoin tammalle yhden ylimääräisen päivän vielä sillä tamma on liikkunut niin hyvin ja mielellään, että se oli ansainnut yhden ekstra päivän vielä lomailua.

Nyr olemme siirtyneet pikkuhiljaa normaaliin liikuntaan päin, tosin vielä hyvin kevyesti. Chaina tekee hyvin mielellään töitä ja tuntuu hyvältä mikä on paras asia. Chaina vaikuttaa elämäänsä muutenkin varsin tyytyväiseltä, se viihtyy todella hyvin tarhakaveriensa kanssa ja tammat rapsuttelevat toisiaan päivittäin. Eilen Chaina oli niin onnellisen näköinen ulkona, se seisoi keskellä niitetyn heinän kasaa ja söi ruohoa. Iltaisin kuivaheinä ei meinaa maistua edes kun hevoset odottavat niitettyä ruohoa eteensä.Itse olen nauttinut suunnattomasti säännöllisestä arjen rytmistä uuden työn kautta. Vaikka illat tuntuvat välillä venyvän hieman pitkiksi, on ihana tietää illalla ei tarvitse tehdä töitä. Tämä on mahdollistanut myös sen, että pystyn käymään tallilla huomattavasti enemmän mikä on helpottanut paljon, sillä en ole löytänyt vuokraajaa tammalle. Olen hieman ristiriitaisissa tunnelmissa tällä hetkellä, sillä olen vihdoin löytänyt oikeita nappuloita ratsastaa Chainaa, ja se liikkuu todella hyvin. Toisaalta haluasin yhden illan viikkoon lisää jolloin voisin viettää aika kotona ja antaa aikaa parisuhteelle. Onneksi minulla on ihania tallikavereita jotka auttavat tarvittaessa, ja pystyn joskus ottamaan ekstra päivän tallivapaata.

En ole pitänyt mitään kiirettä Chainan liikuttamisessa nyt, sillä ensi viikolla lähden Saksaan serkkuni ristiäisiin. Sinä aikana Chaian liikkuu kuitenkin jo normaalisti, ja sen jälkeen olisi vuorossa toivottavasti kisoja jälleen. Syyskuussa jatkuvat myös opinnot jälleen, ja tarkoituksena on että tuleva lukukausi on viimeinen. Toivon että saisin jatkaa nykyisessä työssäni kesän jälkeen, sillä aikataulujen sovittaminen muuhun elämään on helpompaa, ja myös kisoissa pääsee käymään vapaammin. Toivotaan että tämä onnistuu, sillä vaikka olen käynyt tänä vuonna vähän kisoissa, olen päässyt juuri niihin mitä olen halunnut mistä olen nauttinut kovasti.
2 kommenttia:

 1. Ihanaa kesää teille! Toivottavasti löytyy vielä sopiva vuokraaja.
  Missäpäin Chaina muuten asustaa vai onko se ”salaista” tietoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Asutaan Kirkkonummella Hästbackassa.

   Poista