Lotta

Olen vuonna 1991-syntynyt nainen Espoosta. Tällä hetkellä opiskelen Helsingin yliopistossa kolmatta vuotta yleis ja aikuiskasvatusta. Opiskeluiden ohella aikani menee luonnollisesti tallilla sekä töitä tehdessä, sillä jotenkin hevonen on elätettävä. Hevoset ovat olleet suurimman osan ajasta osa elämääni, enkä niitä ilman pystyisikään olemaan.

Luonteeltani olen määrätietoinen ja periksi antamaton, sekä hyvässä ja pahassa. Yleensä kun olen päättänyt jotakin suoritan asian loppuun vaikka se olisi kuinka hankala. Vapaa-aikani menee hevosten lisäksi poikäystävän, kavereiden ja perheen kanssa touhutessa. Pidän matkustamisesta todella paljon, ja jos hevonen ei veisi näin paljon rahaa olisin varmasti usemman kerran vuodessa matkoilla.

Ratsastuksen olen aloittanut Tapiolan Ratsastuskoululla, josa kävin tunneilla kaksi kertaa viikossa viiden vuoden ajan. Opin tuolta ajalta paljon, ja sain paljon kokemusta erilaisten hevosten ratsastamisesta. Loppu vaiheesa kuitenkin tuntui, että en kehity ratsastuskoulussa tarpeeksi, ja löysin vuokrahevosen rinnalle keväällä 2007. Tarantanellaa kerkesin vuokraamaan kesän ajan kaksi kertaa viikossa, ja syksyn tullessa kertoja tuli vielä yksi lisää. Joulukuussa 2007 hevonen siirtyikin omistukseemme sattumien kautta, ja niin minusta tuli hevosen omistaja ilman suunnitelmaa siitä.

Daisy, ikuinen suosikkiponini
Tara Keravalla aluekisoissa, 100cm
2009 kesäkuussa Tara siirtyi vihremmille laitumille, ja jonka jälkeen minulle hankittiinVivan, ja se olikin minulla 2013 kesäkuuhun asti. Vivanin kanssa alku oli varsinaista opettelua, sillä se oli aivan erilainen kuin Tara, mutta kovalla työllä hevosesta tuli juuri minulle sopiva. Yhteinen taipaleemme loppui kuitenkin aivan liian aikaisin neljän yhteisen vuoden jälkeen, kun hevoselta löydettiin paruntumaton vika. Tämän jälkeen hankin Hollannista Battron kesällä 2013. Battro osottautui paljon hankalammaksi mitä alkuun ajattelimme, mutta yhteinen sävel alkoi kuitenkin löytyä ja hevonen muuttua edukseen. Suruksemme se kuitenkin sairastui nivelrikkoon, joka oli lyhyessä ajassa mennyt niin huonoksi, ettei ollut muuta vaihtoehtoa kuin päästää vihreämmille laitumille joulukuussa 2015.

Battro syksyllä 2013
Vivan kesä 2013
Olin päättänyt Battron poismenon jälkeen, että harrastus saa jäädä tauolle ja suoritan opiskelut alta pois, ennen kuin uutta hevosta lähdetään hankkimaan. Mieli kuitenkin muuttui kun huomasi hetken päätä miltä elämä ilman hevosta tuntuu, ja näin lähdin Saksaan tammikuussa 2016 josta löytyi Chaina. Chaina kotiutui Suomeen helmikuussa, ja nyt yhteinen taival voi alkaa.

Chaina helmikuu 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti